Blank lack och mullrande motorer

Vilka är egentligen de allra bästa Volvo-bilarna på begagnatmarknaden i dagsläget och hur går det för biljätten?

Vad för begagnade bilar är perfekt att satsa på när det kommer till rymliga suvar att stuva in hela familjen i på en fjällresa? Bland annat Volvo XC60 från 2011. Denna är den första generationen av Volvo XC60 och går att hitta för omkring 100 000 kronor. När du letar efter Volvo online kan du gå och på https://bilweb.se/sok/volvo för att hitta massor med modeller att välja och vraka bland. Det är inte för inte som Volvo är en av de absolut vanligaste bilarna i Sverige, det är lätt att få tag i reservdelar och äldre modeller är enkla att meka med.

Begagnad Volvo XC60

Vill du ha ett bra exemplar begagnad bil är Volvo XC60 ett bra val. Du får en fin bil med inte allt för många mil på mätaren när du tittar på en årsmodell 10/11, för runt 100 000 kronor, som nämnt ovan. Enligt ägare till denna suv innebär XC60 för många ett i regel problemfritt ägande, med en bil som är tålig och säker. Det du bör tänka på och se upp för är dock ett kamremsbyte – som ska ske efter runt 18 000 mil. Men vad mer? Den femcylindriga dieseln kan kännas lite törstig och gammeldags, med något bristande körglädje. Men däremot så är komforten god och det finns smarta lastlösningar där du får plats med mycket prylar – perfekt inför en resa till fjällen.

Volvo XC60 är en av svenskarnas favoriter när det gäller fyrhjulsdrivna bilar. Den kom 2008 och är snäppet mindre än storasyskonet XC90. Trots höga priser har XC60 legat bland de tio mest sålda bilar på försäljningslistan i Sverige – Vibilägare.se

När det kommer till krocksäkerhet är denna bil riktigt trygg och du som har en stor familj att åka på semester med kan känna dig säker med en stor suv i samma kvalitet som Volvo XC60.

Stäng meny